Purringer og inkasso

Bilde 1.png

Alle fakturaer som har forfalt vil havne under purringer. Bruker kan sette på purrestopp ved å trykke på de 3 prikkene. Fakturaer med purrestopp vil IKKE være synlig. Bruker kan trykke på "vis faktura med purrestopp" for å se fakturaer med purrestopp. Bruker kan når som helst oppheve purrestopp ved å trykke på de 3 prikkene og velge opphev purrestopp.

bILDE 2.png

Etter en purring er kjørt vil den havne i flyten Purringer. Fra her kan den sendes ut til kunden. Ved å trykke på pilen ved knappen Utsendelse kan bruker velge å slette purringen, den vil da havne tilbake til flyten Klar til purring.

Bilde 3.pngHvis en purring har forfalt og ikke har blitt betalt så vil neste steg være å sende til inkasso. Purringen vil derfor havne under flyten Klar til inkasso. Fra her kan bruker sende den videre til et inkassobyrå. Bruker finner tilgjengelige integrasjoner mot inkassobyråer under markedsplassen i systemet.

Bilde 4.pngGrunnlag som er sendt til inkasso vil bruker finne under flyten Sendt til inkasso.