Opprette nytt produkt

Opprett produkt.jpg

For å opprette nytt produkt går du inn på menyvalget «Produkter» og trykker på knappen i øverste høyre hjørne.

I produktbildet (1) finner du grunnleggende produktinfo. Produktnummeret vil automatisk settes til det neste ledige i serien, men du kan sette et nummer manuelt. Under «Produkttype» (2) kan du velge om produktet er lagervare, timevare, eller annet.

I bildet for regnskapsinnstillinger (3) kan du endre hovedbokskonto og MVA-kode for produktet. Under pris (4) kan du legge til innpris og utpris. Merk at du kan huke av for om utpris er inkludert eller ekskludert merverdiavgift. Dersom produktet kobles til en timeart (hyperlenke) vil dette påvirke utpris (hyperlenke) ved overføring av timer til ordre.

Du kan også koble produktet til dimensjoner (5), og legge til produktbeskrivelse og bilde under utvidet produktinformasjon (6).