Kunder

I menyvalget «Kunder» får du en oversikt over alle kunder som du har opprettet, med tilhørende kundenummer og øvrig info. Kundenummeret tilsvarer kundereskontro. Ved å klikke på linjen til en kunde får du en oppsummering av kundekortet i sidemeny til høyre. Du kan gå inn på selve kundekortet ved å trykke på kundenummeret, eller ved å trykke på «Åpne» i sidemenyen.

I dette bildet får du en oversikt over kundedetaljer, kontakter knyttet til selskapet, og tilbud, ordre og faktura som er koblet mot kunden.

Inne på kundekortet kan du administrere kundeinfo, innstillinger for fakturering og betaling, koblinger til dimensjoner, selgere og kontakter samt distribusjon av faktura. I dette bildet kan du også legge inn egne purreregler for kunden.

I fanelinjen øverst finner du en oversikt over åpne poster og annen historikk. Her kan du også koble selskapet mot eventuelle underselskap i fanevalget «Selskap». Dersom du ønsker å laste opp annen dokumentasjon på kunden kan du gjøre dette i fanevalget «Dokumentasjon».