Resultat og balanse - Drilldown funksjon

På resultat og balanse får du en oversikt over kontoene i regnskapet. Men du har også muligheten til å drille deg ned på transaksjonsnivå.

resultat og balanse - fanen-1.png

1. Gå til "Resultat og balanse" under "Regnskap".

2. Klikk på den linjen du ønsker mer detaljer. I dette eksempelet er det "Salg".

3. Klikk på den kontoen du ønsker. I dette eksempelet er det "3000 - Salgsinntekt"

I fanen "Periodetall" får du en oversikt for kontoen. Her kan du også filtrere etter avdeling, prosjekt m.m.

resultat og balanse - fanen-2.png

4. Dersom du ønsker å få et transaksjonsbilde av en måned klikker du på den måneden som er ønsket.

5. Du kan også klikke på fanetabben "Transaksjoner", og da kommer det opp transaksjoner for hele året.

I fanen "Transaksjoner" har du flere valg for filtrering av transaksjoner.

resultat og balanse - fanen-3.png

6. Klikker du på kalenderen så kommer det opp et skjermbilde, her kan du enkelt velge f.o.m og t.o.m dato, samt predefinerte tidsrom (kvartal, termin, måned, osv)

7. I nedtrekksmenyen på høyre side av kalenderen kan du velge om det skal sorteres etter "Regnskapsdato" eller "Mva-dato".

8. Det er også mulighet til å søke etter transaksjoner eller bruke avansert filtrering dersom dette er ønskelig.