Tildeling av leverandørfaktura

Inngående leverandørfaktura kan sendes til godkjenning av andre brukere. Dette kalles "Tildeling" i systemet.

Bilde 1.png

En faktura kan tildeles til flere brukere samtidig. Den kan også sendes til et Team eller basert på godkjenningsregel. Du kan også legge inn kommentar til den/de som skal godkjenne. Når faktura tildeles vil de aktuelle brukerne få et varsel i systemet om at de har en ny faktura som skal godkjennes.

Bilde 2.png

Det er ikke obligatorisk å tildele leverandørfaktura i systemet. Dersom du ønsker å hoppe over dette steget kan du velge å bokføre, sende til betalingsliste eller delbetale. Dette gjør du fra nedtrekksmenyen som aktiveres ved å trykke ytterst til høyre på valget "Tildel".