Søk på konto

I bildet "Søk på konto" får du en oversikt over månedlig saldo på angitt hovedbokskonto. Øverst i bildet velger du hovedbokskonto og regnskapsår. Du kan også bla deg frem og tilbake i kontoplanen ved hjelp av pilene øverst til høyre.

Ved å trykke på "Filter" får du opp ytterligere sorteringsvalg for søket.

I fanen "Transaksjoner" får du en komplett oversikt over alle transaksjonene for den valgte hovedbokskontoen per år. Disse kan sorteres på regnskapsdato eller MVA-dato. I søkefeltet kan du søke opp transaksjoner basert på fritekst, eller trykke på de tre strekene for å bruke avansert filtrering på søket.