Søk på konto

Gå til Regnskap i venstremenyen og velg Søk på konto.

Her får du en oversikt over saldo på en angitt hovedbokskonto. Du velger hovedbokskonto og regnskapsår øverst i bildet. Ved hjelp av pilene øverst til høyre kan du bla deg frem og tilbake i kontoplanen.

cs. Søk på konto 1 um.png

Du kan endre periodevisning ved å klikke på teksten etter Viser perioder.

cs. Søk på konto 2 um.png

Klikk på Filter for å få flere alternativer for sortering av søket ditt.

cs. Søk på konto 3 um.png

Under fanen Transaksjoner finner du en fullstendig oversikt over alle transaksjoner for den valgte hovedbokskontoen per år. Du kan sortere transaksjonene etter regnskapsdato eller MVA-dato. Du kan søke etter transaksjoner basert på fritekst i søkefeltet eller ved bruk av avansert filtrering.

cs. Søk på konto 4 um.png