Smart bokføring

Smart bokføring er en prosess som automatisk vil foreslå bokføring av leverandørfaktura. Forslaget blir basert på tidligere konteringer som er gjort på denne leverandøren, i firmaet du jobber i.

Bilde 1.png

I innstillinger for smart bokføring kan du velge om du vil kjøre denne prosessen automatisk. Du kan også velge å kjøre den manuelt fra nedtrekksmenyen i øverste høyre hjørne. Hvis du huker av for å vise varsler fra smart bokføring vil det komme en dialogboks i øverste høyre hjørnet som informerer om at smart bokføring er gjennomført.