Periodisering av leverandørfaktura

For å periodisere leverandørfaktura, trykk på på tre prikkene og velg periodisering.Bilde 3.png

Bilde 4.png

Nå kan bruker velge ønsket periode og hovedbokskonto. Du kan periodisere både fremover og bakover i tid. Hvis du setter en hake for den første måneden av periodiseringens periode kan du angi antall måneder faktura skal periodiseres over i feltet "Antall perioder". Systemet vil da automatisk huke av for resten av månedene.

Bilde 5.png