Rediger bilag uten kreditering

I bildet "Søk på bilag" kan du endre enkelte kolonner på bokførte bilagslinjer uten å kreditere den opprinnelige føringen. Først trykker du på de tre knappene til høyre på den aktuelle bilagslinjen, og velger "Rediger bilagslinje uten kreditering".

korrbilag1.png

Du vil da få opp et dialogvindu som angir feltene som kan redigeres.

korrbilag2.png

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×