Rediger bilag uten kreditering

I Uni Economy er det mulig å redigere bilagslinjer uten å kreditere.

Det som kan redigeres her er "Beskrivelse", "KID", "Bilagstype", "Prosjekt" og "Avdeling".

1. For å finne bilagslinjene som skal redigeres må du velge "Regnskap".
  2. Deretter velger du "Søk på bilag".
  3. Klikk på de tre prikkene "..." på den bilagslinjen som skal redigeres.
    • Da vil du få opp en meny med "Krediter bilag", "Korriger bilag" og "Rediger bilagslinje uten kreditering".
    • Her er mer informasjon om Kreditering og Korrigering.
  4. Velg "Rediger bilagslinje uten kreditering".
    • Da får du opp et nytt vindu med de variablene som kan redigeres uten å måtte kreditere eller korrigere bilaget.
  5. Etter redigering klikker du på "Lagre".
    • Denne redigeringen er bare på den ene linjen ikke på hele bilaget.

Rediger bilag uten kreditering.png