Rapporter

Under modulen nøkkeltall finner du rapporter. Her ligger forhåndsdefinerte rapportutdrag kategorisert etter modul. I fanen øverst i rapportoversikten kan du velge mellom de forskjellige modulene du ønsker rapporter for.

Basert på hvilken rapport du ønsker å hente ut åpnes det en dialogboks der du kan angi forskjellige parametere for rapporten. I dette eksempelet skriver vi ut rapporten "Resultat prosjekt/avdeling", og får da muligheten til å spesifisere rapporten basert på relevante data. Du kan også huke av i boksen "Husk utvalg" dersom du vil at systemet skal bruke de samme parametrene hver gang du henter ut den aktuelle rapporten.

Etter å ha valgt "Vis rapport" vil du få opp en forhåndsvisning av rapporten i systemet. Du kan skrive denne i PDF-format, og hvis du trykker på pilen til høyre på knappen "Last ned PDF" kan du velge andre filformat, som for eksempel excel eller CSV. Merk at dersom du eksporterer rapporter til excel vil excel-filen komme i rapport-format. Dersom du ønsker å ta ut en ren excel-fil som kan brukes til f.eks. avstemming, anbefaler vi å bruke funksjonen "Oversikt".