Oversikt og eksport til excel

I oversiktsbildet får du komplette uttrekk for registrerte data i systemet. I menylinjen øverst kan du eksportere valgte data til Excel, og valgte data blir eksportert i standardformat med filtrering aktivert. Det er også mulig å filtrere utvalget før eksport på samtlige kolonner i bildet, enten via avanserte filtre eller via gruppering. Vi anbefaler derfor å bruke uttrekk fra denne modulen i avstemmingsarbeid. For enkelte typer data er det også mulig å opprette ny, for eksempel bilag eller ansatt, direkte fra oversiktsbildet.

Excel-eksporten kommer ut i følgende format. Du kan filtrere på hver kolonne via nedtrekksmeny ved å trykke på pil ned.

Du kan også filtrere søket selv ved å bruke avansert filtrering. Her kan du legge inn en eller flere betingelser for å sortere utvalget.Hvis du ønsker å bruke filtreringen senere kan du lagre søket nederst til høyre i dialogvinduet.