MVA-innstillinger

Under mva innstillinger kan man endre hvilke mva-konti mva-kodene er knyttet mot, samt selve kodenummeret og navn.

Her kan man også endre satser. Dette er ikke anbefalt og må kun gjøres i spesielle tilfeller, for eksempel ved endring av en sats av myndighetene.

Ved å trykke på linjen til en av MVA-kodene får du opp bildet med innstillinger for den du har valgt.