MVA-melding

Skattemeldingen

Pkt 1.

Dette er flyten i skattemeldingen.

KJØRT
Du kjører en skattemelding i Uni Eceonomy, denne er da ikke sendt, men kun opprettet (bokført).
Denne kjøringen kan angres når som helst.

INNSENDT
Skattemeldingen blir innsendt. Her må Altinn innstillinger være på plass for at du skal kunne godkjenne og sende inn oppgaven rett fra Uni Economy.

GODKJENT
I dette steget vil Altinn kommunisere tilbake om skattemeldingen ble godkjent eller ikke.

KORRIGERT
Om en skattemelding blir korrigert vil feltet ”korrigert” indikere dette.

Bilde 1.png

Pkt 2.

Ved å trykke på de tre prikkene kan du se på tidligere skattemeldinger. Du kan også navigere deg tilbake til tidligere meldinger med pilene ved siden av de tre prikkene.

Pkt 3.

Ved å trykke på knappen med pil ned vil du få opp disse alternativene.

Bilde 2.png

Pkt 4.

Her vises de forskjellige statusene en skattemelding kan ha.

Bilde 3.png

Pkt 5.

Detaljer om eventuelle differanser eller feil vil viser her.

Det anbefales at man tar en kontroll her før man sender inn skattemeldingen.