Leverandørfaktura: Delbetale og utbetale fra flere kontoer

Når du sender en faktura til betaling via Leverandørfaktura, kan du velge hvilket kontonummer det skal betales fra.

Gå til Regnskap og Leverandørfaktura. Velg aktuell faktura. Når du har lagret endringene på leverandørfakturaen, kan du angi hvilken konto beløpet skal betales fra. Dette kan gjøres på to måter:

Alternativ 1) Direkte fra feltet Betal fra bankkonto. Standard driftskonto er vanligvis forhåndsutfylt. Du kan endre dette feltet til en annen utbetalingskonto som er registrert på selskapet.

CS.Leverandørfaktura delbetale og utbetale fra flere kontoer.UM.1.jpg

Alternativ 2) Via Tilpasset betaling i nedtrekkslisten til høyre. Med denne metoden kan du eventuelt delbetale.
CS.Leverandørfaktura delbetale og utbetale fra flere kontoer.UM.2.jpg

Her kan du endre beløp og konto det skal betales fra. Nedtrekkslisten inneholder alle kontonumre som er registrert i firmaoppsettet.

CS.Leverandørfaktura delbetale og utbetale fra flere kontoer.UM.3.jpg