Kreditere bilag

1. Velg Regnskap fra venstremenyen og klikk på Søk på bilag

2. Klikk på de tre kulepunktene på bilagslinjen som skal krediteres. Velg Krediter bilag.

cs. Krediter bilag 1 um.png

Vær oppmerksom på følgende:

• Du kan ikke kreditere en utgående faktura, du må bruke en kreditnota.
  • Hvis du krediterer en leverandørfaktura, vil fakturaen bli sendt tilbake til det siste trinnet før bokføringen.
  • Dersom du har periodiserte bilag, vil de ha ulike bilagsnumre for hvert år. Dette skyldes at systemet tar det første ledige bilagsnummeret i serien for bilaget. Hvis du krediterer et periodisert bilag, vil alle bilagene som er knyttet til periodiseringen også bli kreditert. Her kan du lese mer om periodiseringer.