Forholdsmessig MVA

Under Mva innstillinger kan du administrere fradragsgrupper. Her kan du opprette fradragsgrupper, sette gyldighetsperiode og velge hvor mye fradrag i prosent du skal ha.

Dersom du vil opprette flere satser eller tidsrom innenfor samme gruppe har du muligheten til dette. Når du fyller ut info i et felt, vil et nytt felt bli tilgjengelig rett under.

Ved å trykke på pilen ved siden av lagre-knappen kan du opprette nye fradragsgrupper.

Etter at du har opprettet og fylt ut nødvendig info kan du knytte disse gruppene mot en hovedbokskonto. Da vil den forholdsmessige mva satsen komme som standard under bilagsføring og fakturamottak når denne hovedbokskontoen benyttes.