Budsjett for avdelinger og prosjekt

Hvordan sette opp budsjett for avdelinger/prosjekt i Unieconomy.

Det er to metoder å legge inn budsjettall for avdelinger i Uni Economy.
NB: Det må være lagt inn ett budsjett for å kunne legge inn budsjett for avdelinger.

Den første er ved å legge inn en og en linje per konto.

Den andre er ved hjelp av mal for Excel. For å finne ut hvordan du setter opp malen for Excel se på artikkelen: "Budsjett".

Dette er den første måten:
budsjett dim.png

1. Klikk "Ny budsjettpost".

2. Velg avdeling og/eller prosjekt som budsjettposten skal gjelde.

3. Velg konto og beløpene som inngår i budsjettposten. (Ved innføring i sum så fordeles summen likt på alle måneder)

4. Når du er fornøyd med budsjettposten klikk "Lagre".

Dette er den andre måten.
budsjett dim 2.png

5. Klikk på det grønne pil-ned ikonet ved siden av "Nytt budsjett". Det kommer opp en listemeny, her velger du "Importer-budsjett".

6. Velg avdeling/prosjekt som importen vedrører.

7. Klikk "Velg fil" og velg excelfilen med budsjettdata.

8. Klikk lagre.