Legge bilag til betaling

I bildet for bilagsføring kan du legge bilag til utbetaling manuelt ved å trykke på de tre prikkene til høyre og velge "Registrer utbetaling".

Registrer betaling.png

Du vil da få opp et bilde der relevant utbetalingsinfo kan registreres. Når du har valgt "Legg til utbetaling" må du lagre og bokføre bilaget. Utbetalingen vil da ligge i banklisten.

Registrer betaling 2.png

 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×