Bilagskladd

Det er mulig å lagre et bilag som kladd. Og deretter hente det opp igjen.

1. Gå til "Regnskap" i menyen.
  2. Velg så "Bilagsføring".
  3. Trykk på det grønne pil-ned ikonet ved siden av "Lagre og bokfør".
  4. Deretter klikk på "Lagre som kladd".
    •  Det kommer da opp et vindu hvor du kan legge til en beskrivelse. Denne beskrivelsen er den eneste informasjonen som kommer opp neste gang du skal bruke kladden, så det er en fordel å lage en beskrivelse som er lett å kjenne igjen.
  5. Legg til en beskrivelse og trykk "lagre".
  6. For å hente frem kladden. Trykk på "..." ved siden av den grønne "Lagre og bokfør" knappen.
  7. Så trykker du på Hent kladd.
    • Det vil da komme opp ett vindu som viser en oversikt over alle lagrede kladder.
  8. Velg kladden du ønsker å jobbe med ved å trykke på den.