Importere kontoutskrift

1. Gå til Bank i venstremenyen og velg Bankavstemming

2. Klikk på Avstem konto på den kontoen du ønsker å laste opp kontoutskrift til.

3. Klikk på de tre kulepunktene og velg Legg til kontoutskrift.

cs. Importere kontoutskrift 1 um.png

For å importere kontoutskrift må du først hente ut en CSV-fil fra nettbanken. Dersom du trenger bistand med dette, anbefaler vi at du kontakter den aktuelle banken for hjelp.

4. Last opp filen og klikk på Neste.

cs. Importere kontoutskrift 2 um.png

5. Nå må du velge filformat. Dersom du ikke finner den aktuelle banken i listen, eller dersom systemet ikke klarer å tolke filen, velger du Tilpass filformat.

cs. Importere kontoutskrift 3 um.png

6. Når du skal tilpasse filformatet, må du minimum legge inn dato og beløp. Dersom systemet ikke klarer å finne riktig kolonne, klikk på Neste eller Tilbake og velg deretter på nytt Tilpass filformat for å åpne flere redigeringsfelt.

cs. Importere kontoutskrift 4 um.png

7. Når du har tilpasset formatet klikker du på Fullfør. Kontoutskriften er nå importert, og banktransaksjonene vil vises på banksiden i avstemmingsbildet på den aktuelle kontoen.

cs. Importere kontoutskrift 5 um.png