Bankavstemming - Import av kontoutskrift

Du kan importere kontoutskrift manuelt ved å hente ut CSV. fil fra banken. Dette er et alternativ til automatisk import av kontoutskrift(camt053 XML).

Klikk på «mangler kontoutskrift» for å få mulighet til å laste opp manuelt.

Velg konto du ønsker å avstemme i rullegardinmenyen. Og klikk last opp kontoutskrift

Sørg for å velge riktig konto og last opp kontooversikten.

Hvis programmet ikke klarer å tolke filen kan du velge bank i rullegardinmenyen. Finner du ikke banken din kan du bruke importfunksjonen for å tilpasse formatet.

Tilpass format dersom det må justeres før import.

Når man får importert kontoutskriften ligger banktransaksjonene til venstre og hovedboks føringene til høyre. Se egen artikkel for bruk av bankavstemming.