Alternativer for tildelt faktura

Under behandling av tildelt faktura har du flere valg. Dersom du ønsker å godkjenne velger du "Godkjenn". For å få flere alternativer åpner du nedtrekksmenyen til høyre på knapp for godkjenning. Fra denne menyen kan man tildele på nytt hvis man ønsker at flere brukere skal godkjenne. Du kan også avvise, som vil sende fakturaen tilbake til den som tildelte. Du kan også utføre flere handlinger samtidig, ved å godkjenne og bokføre, eller godkjenne, bokføre og sende til betaling.

Alternativer for tildelt faktura.png