Åpne poster

Post mot post markering kunder og leverandører

Oversikt over åpne poster

Åpne poster 1_1.png

Under Regnskap finner du åpne poster.

Her kan det filtreres på alle kunder eller alle kunder med åpne poster.

I samme bildet kan du se leverandørens åpne poster. Klikk på pilen ved siden av kunder og velg leverandør.

Post mot post markering

Ved å klikke på pilen ved knappen "Automerk denne konto" får man opp flere valg:
 Åpne poster 2_1.png

(Lagre)

Etter en post mot post markering er det nødvendig at man lagrer denne endringen.

(Gjenåpne valgte)

I noen tilfeller er det ønskelig å åpne markerte poster. Dette kan gjøres ved å markere de aktuelle postene og trykke på knappen gjenåpne valgte.

(Automerk alle konto)

Det er mulig å kjøre rutinen automerk på alle kunder. Se egen artikkel for mer om dette

(Deaktiver autolukking)

Hvis man deaktiverer autolukking da vil ingen poster bli post mot post markert. Alle matchinger må foretas manuelt.

(Tilbakestill linjer uten motpost)

Ved feil i post mot post markering, kan man tilbakestille linjer som ikke har en motpost. Da vil hele reskontroen til aktuell kunde/leverandør tilbakestilles.