Åpne poster: oversikt

Gå til Regnskap i venstremenyen og velg Åpne poster. Visningen er delt inn etter de ulike reskontro-typene. For å velge mellom kunde, leverandør, ansatt og hovedbok, klikker du på nedtrekkslisten øverst.

Du kan filtrere visningen ved å klikke på følgende faner: Alle, Alle med åpne poster og Alle med åpne poster, forfalt

cs. åpne poster oversikt 1 um.png

Post mot post markering

Du får flere valg ved å klikke på pilen til høyre.

Etter en post mot post markering er det nødvendig å Lagre endringen.

Noen ganger må du åpne markerte poster igjen. Du kan gjøre dette ved å markere dem og trykke på Gjenåpne valgte.

Du kan bruke Automerk alle kontoer for å markere poster på alle kunder.

Hvis du deaktiverer Autolukking, vil ingen poster markeres automatisk og du må matche dem manuelt.

Har du gjort feil i markeringen, kan du tilbakestille linjer som ikke har en motpost. Dette vil tilbakestille hele reskontroen for den aktuelle kunden/leverandøren. Da klikker du på Resett alle linjer u/motpost.

cs. åpne poster oversikt 2 um.png

Forfalte poster

Velg fanen Alle med åpne poster, forfalt for å kun vise poster som er forfalt. Åpne poster som ikke har forfalt, vil bli ekskludert fra visningen for hver enkelt reskontro.

cs. åpne poster oversikt 3 um.png