Redigere faste lønnsposter

1. Gå til Lønn i venstremenyen og velg Lønnsavregning. Velg aktuell opprettet lønnsavregning, eller lag en ny lønnsavregning med faste poster/trekk.

cs.redigere og slette faste lønnsposter.um.1.png

2. Velg aktuell ansatt og klikk på redigeringsikonet for å redigere en lønnspost. Klikk på ikonet for søppelspann for å slette lønnsposten.

cs.redigere og slette faste lønnsposter.um.2.png

3. Foreta ønskede endringer. Velg Gjelder kun for denne lønnskjøringen hvis du ønsker at endringene du foretar kun skal påvirke inneværende lønnskjøring. Velg Endre på lønnskjøring og på ansattkort dersom du ønsker at endringene skal lagres på ansattkortet, og dermed også gjelde fremtidige lønnsavregninger.

cs.redigere og slette faste lønnsposter.um.3.png

Vær oppmerksom på at noen faste poster, som for eksempel trekk og saldo, ikke kan redigeres. Gå til feltet Forskudd og trekk på aktuelt ansattkort for å endre trekk på en enkelt ansatt. Gå til Trekkmaler hvis det er flere ansatte som skal ha det samme trekket som fast post.

4. Når endringene er lagret vil du finne posten under Variable poster.

cs.redigere og slette faste lønnsposter.um.4.png