Oppdatere faste lønnssatser via import

1. Gå til Lønn i venstremenyen og velg Ansatte

2. Klikk på pilen ved Flere valg, og velg Oppdater faste satser for alle ansatte

cs.oppdatere faste lønnsatser via import.um.1.png

Dersom du skal oppdatere satser på færre enn 10 ansatte anbefaler vi å oppdatere direkte i systemet

3. Klikk på Eksporter

4. Klikk på Last ned mal for å få en Excel-fil som fylles ut

cs.oppdatere faste lønnsatser via import.um.2.png

Her er et eksempel på hvordan Excel-filen kan fylles ut. Fyll ut de nye satsene på de aktuelle ansatte, og lagre filen på lokal disk.cs.oppdatere faste lønnsatser via import.um.3.png

5. Klikk på Velg fil for å velge Excel-filen som er ferdig utfylt.

6. Klikk Importer.

cs.oppdatere faste lønnsatser via import.um.4.png

7. Enten velg en dato ved å klikke på ikonet for kalender eller sett hake ved Ikke oppdater dato.

8. Klikk Fullfør

cs.oppdatere faste lønnsatser via import.um.5.png

Merk at datoen kun gjelder for å oppdatere Lønn sist endret ved innrapportering via A-meldingen. Dersom du ønsker et verktøy for etterbetaling av lønn kan vi anbefale modulen som aktiveres på Markedsplassen.