Nummerserier ved import av SAF-T

Før import av SAF-T filer, må man sette opp nummerserier.

Nummerserier som skal settes opp er:

- Kundenummer og leverandørnummer

- Bilagsserier

For å komme til nummerserier så klikker man på menyen til venstre, innstillinger og nummerserier

Under feltet nummerserier er det viktig å velge riktig nummerserie du skal sette opp.

NB! Nummerseriene bør være lik det som ligger i SAF-T filen eller fra forrige system.

Forklaring på felter:

Navn: Bilagsserie navnet

År: Hvilket år skal bilagsserien være for. NB! Legger du inn år på dette feltet, så starter nummerserien på nytt for hvert år. Lar du dette feltet stå tomt, så vil nummerserien fortsette forløpende.

Kommentar: Her legger du inn en beskrivelse på hva bilagsserien er.

Fra og Til nr: Her legger du inn intervallet på nummerserien.

Neste nr: Her legger du inn fra hvilket nummer skal starte når du skal ta i bruk Unieconomy. Dette nummeret blir oppdatert fortløpende når import av bilagtransaksjoner eller SAF-T .

Oppgave: Her legger du inn en beskrivelse på hvilken oppgave nummerserien skal utføre.

Lik fakturanr: Her kan du sette opp bilagsserien for faktura skal være lik fakturanr. Her forutsetter at oppgave er valgt til "fakturering".

Aktiv: Her kan du velge om nummerserien skal være aktiv eller ikke. En kan ikke deaktivere en bilagsserie som er i bruk.