Standard produktnummer for viderefakturering

Denne artikkelen tar for seg innstillingene for standard produktnummer som skal brukes i forbindelse med viderefakturering.

Når du viderefakturerer blir varelinjer koblet opp mot et standard produktnummer. For å velge et standard produktnummer navigerer du til Innstillinger → Salg → Viderefakturering.

Obs: For EHF er det mulig å koble sammen produkter fra leverandør til klientens produktregister. Dette kan du lese mer om her.

Under Standard produktnummer får du muligheten til å sette opp et standard produktnummer for viderefakturering  og gebyr

Standard produktnummer for viderefakturering brukes vanligvis i de tilfellene hvor produktet ikke blir gjenkjent, men man kan også bruke dette dersom produktet blir gjenkjent. Standard produktnummer må være satt opp før viderefakturering kan gjennomføres.

For å opprette et nytt produkt kan man enkelt trykke på linken opprett nytt produktnummer. For å koble opp et produkt mot standard produktnummer kan du lese mer om dette her.