Viderefakturering: Rediger produktlinjer

Denne artikkelen tar for seg hvordan man redigerer produktlinjer på en faktura som skal viderefaktureres

Før du overfører en inngående faktura til utgående faktura, kan du redigere produktlinjer. Merk at dersom inngående faktura er en EHF-faktura, vil systemet håndtere dette automatisk. Du kan klikke her for å lese mer om dette.

For å redigere produktlinjer, klikker du på "Rediger produktlinjer" (1). Tips: Systemet overfører kun produktlinjene som er huket av. Dersom det er linjer i fakturaen du ikke ønsker å overføre, kan du fjerne haken på disse.

Når du redigerer produktlinjer kan du endre informasjon i eksisterende kolonner, eller legge til nytt produkt. Klikk på søkefeltet i blankt felt for "Produkt" (2) for å legge til nytt produkt på linjen.

Dersom du ønsker å slette en produktlinje, klikker du på søppelbøtteikonet til høyre i bildet (3). For å endre øvrig informasjon i eksisterende kolonner, klikker du direkte i kolonnen du ønsker å redigere.

Du kan også redigere kolonneoppsettet for å vise flere/færre kolonner. For å fjerne eller legge til kolonner, klikk på tannhjulet til høyre i tabellen (4). Huk av for kolonnene du ønsker å vise, og velg "Lagre". Dersom du velger "Nullstill", vil kolonneoppsettet gå tilbake til standard oppsett. Du kan også endre rekkefølgen på kolonnene ved å holde inne på de tre strekene og flytte rundt på kolonnen.