Produktkobling ved viderefakturering av EHF

Når du viderefakturerer en EHF må du gjennom et produktoppsett. Dersom EHF-en har ukjente produkter vil dette bildet dukke opp. Her kan du enten velge å knytte alle leverandørproduktene til standard produkt for viderefakturering, eller å opprette nye produkt i systemet.

1. Sett hake ved Knytt alle leverandørprodukter til standard produkt for viderefakturering dersom du ønsker at produktene skal kobles mot et forhåndsbestemt standardprodukt

2. Under Opprett nytt produkt er nye produkter systemet ikke kjenner igjen. Systemet vil automatisk opprette koblingsforslag til eksiterende produkter basert på produktnummer og navn fra inngående faktura.

3. Klikk i feltene for å endre stående informasjon. La feltet for Produktnummer stå tomt dersom du ønsker at systemet skal autogenerere et produktnummer.

4. Klikk på knappen for nedlastning på et aktuelt nytt produkt dersom du ønsker å koble produktet til et eksisterende produkt. Koblingene du oppretter vil legge seg nederst i produktoppsettet under Koble til eksisterende produkt.

5. Klikk på knappen for opplastning for å fjerne koblingen. Produktet vil da legge seg tilbake i listen over nye produkter.

6. Klikk på Lagre for å lagre produktkoblingene. Du vil nå bli sendt videre til viderefaktureringsbildet.

Viderebehandle ehf.jpg