Viderefakturering: Kobling mot standardprodukt

Dersom du ønsker at systemet alltid skal koble produktene til det samme produktet ved utfakturering, kan du slå på dette i salgsinnstillinger. For å sette opp produktkobling mot standardprodukt, velg Innstillinger → Salg → Viderefakturering (1).

automatiskkobling1.png

 

Huk av for "Foreslå kobling til standard produktnummer" (2). Denne innstillingen gjør at systemet automatisk foreslår en kobling mot produktet som er satt opp som standard produktnummer. Standard produktnummer finner du øverst i innstillingene, og du kan lese mer om dette her.

automatiskkobling2.png

 

Når du nå viderefakturerer en EHF, vil du se at haken for "Knytt alle leverandørproduktene til standard produkt for viderefakturering" er automatisk aktivert (3). Dersom du likevel ønsker å opprette nye produkter eller koble disse til eksisterende, kan du fjerne haken og velge produkter manuelt. Les mer om hvordan du gjør dette her.

produktkobling3.png

 

Ved å klikke på "Gå til oversikt"  fra viderefaktureringsinnstillinger (4) finner du en oversikt over eksisterende produkter som er koblet i systemet.

I bildet til venstre i "Produktkoblinger" vil du se en liste over alle leverandørene du har opprettet produktkobling mot. Klikk på den aktuelle leverandøren for å se listen over produkter. Ved å klikke på de tre prikkene for hver enkelt produkt kan du enkelt slette eller endre produktkoblingen (5). Dersom du ønsker å endre flere på én gang, huk av for produktene i listen og velg fra nedtrekksmenyen (6).

produktkobling4.png

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×