Standardtekst og svar-adresse i e-post for fakturautsendelse

Dersom du går på Innstillinger (1) og Utsendelse (2), kan du endre emnefelt og standardtekst som fremkommer i e-posten som sendes til kunder under "E-post mal" (3).

E-post mal0.png

1. I feltet "Emne" kan du legge inn tekst for emne i e-posten. Klikk på "Legg til verdi" for å legge til for eksempel fakturanummer, slik at riktig fakturanummer blir autogenerert i e-posten som sendes ut.
  2. I feltet "Svar til adresse" kan du legge til e-post. E-posten du legger til her vil være mulig å henvende seg til dersom man velger å svare på e-posten man mottar med faktura.*
  3. I feltet "Tekst" legger du til teksten du ønsker at skal forekomme i e-posten. På samme måte klikker du her på "Legg til verdi" dersom det er ønskelig at systemet skal autogenerere en spesiell verdi.
  4. Til høyre i bildet får du opp en forhåndsvisning av hvordan e-posten vil se ut.
  5. Klikk "Lagre" for å lagre innstillingene.

E-post mal1.png

I feltet "Legg til verdi" (6) vil du få opp en rekke valg du kan velge mellom. Velg blant disse for at systemet skal autogenerere en verdi for for eksempel fakturanummer, forfallsdato, KID osv.

E-post mal2.png

*Her ser du et eksempel på hvordan en e-post som sendes ut kan se ut. Merk at e-post i avsenderfelt ikke vil samsvare med den du har valgt i systemet, men at bruk av "svar på e-post"-funksjonen likevel vil rette henvendelsen til valg e-post.

E-post mal3.png