Purring: Flyt

Purrefunksjonen er delt inn i fem visningsbilder, hvor du får en oversikt over fakturaer som er klare for innkreving, aktive purringer, aktive inkassosaker, fakturaer med purrestopp og fullføre purringer.

Du finner purrefunksjonen under Salg → Purring (1) og velger flyt i nedtrekksmenyen for visning (2). Under følger link til beskrivelse av de forskjellige stegene i purreløpet.

PS: Du kan spesifisere oppsett for purringer, forfallsdato, forsinkelsesrenter og utsending under Purreplan i Purreinnstillinger.

• Klar for innkreving: Klikk her
  • Aktive purringer/inkassosaker: Klikk her
  • Faktura med purrestopp: Klikk her
  • Fullførte purringer: Klikk her