Eksportere purringer til Excel

For å eksportere purringer til Excel, gå på Purring under Salg. Inne på purringer kan du sortere og filtrere hva du ønsker å eksportere. I nedtrekksmenyen til venstre (1) kan du velge mellom "Klar for innkreving" (fakturaer som er klare til å purres), "Aktive purringer" (purringer som er kjørt) og "Aktive inkassosaker" (purringen som er sendt til inkasso). Les mer om de forskjellige utvalgene her

eksportere purring.png

Du kan også filtrere purringene ved å trykke på nedtrekksmenyen hvor det står "Alle" (2), dersom du ønsker å filtrere utvalget før du eksporterer. Under "Klar for innkreving" kan du filtrere på "Alle", "Første purring", "Inkassovarsel" eller "Send til inkasso" (2).

Under "Aktive purringer" kan du velge å filtrere på "Sendt"/"Ikke sendt" (3). For å eksportere trykker du på "Eksporter" øverst til høyre i bildet (4).