Kreditere utgående faktura

1. Gå til Salg i venstremenyen og velg aktuell aktiv faktura. Klikk på Krediter faktura i nedtrekksmenyen.

cs. Kreditere utgående faktura 1 um.png

2. Gå til vinduet for rabatt og sum og rediger beløpet dersom du ønsker å delkreditere fakturaen. Du kan enten legge inn rabatt i prosent eller endre summen manuelt. Klikk på Krediter og send. Systemet vil nå bokføre krediteringen.

cs. Kreditere utgående faktura 2 um.png

3. Klikk på fanen Kreditert i fakturaoversikten for å se alle krediterte fakturaer. Her vil du se både originalfaktura og aktuell kreditnota.

cs. Kreditere utgående faktura 3 um.png