Eksportere faktura, ordre og tilbud

Dersom du ønsker å eksportere ut en liste over fakturaer, ordrer eller tilbud, må du først gå først til Salg → Faktura/Ordre/Tilbud (1), og velge den flyten du ønsker å eksportere ut en liste fra, f.eks. "Forfalt" (2). Klikk på "Eksporter" i høyre hjørne (3) for å eksportere. Du vil da få ut en liste i Excel over alle fakturaer som har forfalt.

eksporter faktura.png

 

 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×