Kreditering av betalt leverandørfaktura

1. Gå til Regnskap i venstremenyen og velg Leverandørfaktura

2. Velg aktuell betalt faktura fra oversikten.

3. Klikk på pil ned og velg Krediter

cs. kreditering av betalt leverandørfaktura 1.png

4. Velg Krediter kun faktura om du ikke har behov for å kreditere en tilhørende betaling. Hvis fakturaen er knyttet til et manuelt betalingsbilag, vil du få muligheten til å kreditere betalingen også. Da velger du Krediter faktura og betaling.

cs. kreditering av betalt leverandørfaktura 2.png

Hvis leverandørfakturaen er knyttet til en betaling som er sendt til banken, men ikke gjennomført, vil du bli varslet om at du bør stoppe betalingen manuelt i banken. Er leverandørfakturaen knyttet mot et betalingsbilag fra bankintegrasjonen, vil du få varsel om at fakturaen er betalt og at kreditering vil føre til at du får en betaling uten tilknytning til en faktura.