Betale leverandørfaktura

En leverandørfaktura kan legges til betaling direkte fra fakturaen, eller via oversiktsbildet i funksjonen Leverandørfaktura. Sistnevnte lar deg sende flere fakturaer til betalingslisten samtidig. Merk at en faktura med status Tildelt ikke kan legges til betalingslisten før den er godkjent.

Alternativ 1) Direkte fra fakturaen

Når du er inne på en bokført leverandørfaktura, klikker du på Legg til betaling. Når du klikker på dette valget, vil betalingen bli sendt direkte til betalingslisten og kan deretter sendes til bank fra bankmodulen.

Er fakturaen godkjent, men ikke bokført, må du klikke på Legg til betaling før du kan legge den til betalingslisten.

Klikk på bildet for å forstørre

cs. betale leverandørfaktura 1 um.png

Alternativ 2) Fra oversiktsbildet i Leverandørfaktura

Gå til Leverandørfaktura og velg fanen Godkjent, Bokført eller Ubetalt. Sett hake ved de betalingene du vil sende til betalingslisten. Du kan kun velge ubetalte fakturaer.

Hvis du er på fanen Godkjent, klikker du på pil ned og velger Bokfør og til betaling. Betalingene blir da bokført og sendt direkte til betalingslisten.

Er du på fanen Bokført eller Ubetalt, klikker du på Til betalingsliste.

cs. betale leverandørfaktura 2 um.png

cs. betale leverandørfaktura 3 um.png

Les også:

1. Delbetaling av faktura: Tilpasset betaling
  2. Betaling fra annen bankkonto: Utbetaling fra flere kontoer
  3. Betaling i valuta: Valutabetaling