Endre status/slette leverandør

Gå til Regnskap i venstremenyen og velg Leverandører. Klikk på aktuell leverandør.

For å endre informasjonen om en leverandør, klikker du på de tre kulepunktene på leverandørens profil. Her finner du fire alternativer for å håndtere leverandøren.

• Aktiver leverandør brukes til å gjenopprette en deaktivert eller blokkert leverandør.
  • Dersom du Deaktiverer en leverandør, vil du ikke kunne bokføre mot den og den vil ikke være synlig i søket på leverandører og bilag.
  • Blokker leverandør vil hindre deg i å bokføre mot leverandøren, men den vil fortsatt være synlig i søket.
  • Hvis du velger å Slette en leverandør, vil den fjernes fra listen. Vær oppmerksom på at du bare kan slette leverandører som aldri har blitt brukt tidligere.

cs. Endre status slette leverandør 1 um.png