Endre status/slette leverandør

Hvordan slette/deaktivere leverandører

På leverandørkortet kan du slette/endre status for leverandøren.

 

Forklaring til feltene:

  1. Trykk på de tre prikkene når du er inne på leverandøren du ønsker å endre
  2. Aktiver leverandør - Benyttes for å aktivere en deaktivert/blokkert leverandør. 
  3. Deaktiver leverandør - Deaktiverer du leverandøren, vil du ikke kunne bokføre mot denne leverandøren og den vil heller ikke være synlig i søk på leverandør/bilag.
  4. Blokker leverandør - Blokkerer du leverandøren, stenger du mulighet for å bokføre mot leverandøren, men den vil fortsatt dukke opp i søk.
  5. Slett leverandør - Dette vil slette leverandøren. MERK: Det er kun leverandører som ikke har vært i bruk tidligere som kan slettes. 

 

endreslette.png

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×