Reversere avskrivinger

Nå har det blitt mulig å reversere avskrivingene direkte fra Eiendeler. Vi skal i denne artikkelen beskrive hvordan du gjør dette.

Gå til Regnskap - Eiendeler, velg aktuell eiendel og deretter Avskrivning historikk. Klikk på de tre prikkene oppe til høyre og velg Reverser avskrivinger

Reversere eiendel1.png

Deretter kan du velge fra hvilken periode du ønsker å reversere ifra. Dersom du ikke velger periode vil alle avskrivinger for eiendelen reverseres.

Reversere eiendel2.png

Bilaget blir deretter kreditert på samme dato som den opprinnelige avskrivingen. Du kan velge om du senere vil se de reverserte avskrivingene i listen over avskrivingshistorikk.

Reversere eiendel3.png