Utsendingsliste

For å se en oversikt over alle fakturaer, purringer og lønnsavregninger som er sendt ut fra systemet, går du til Nøkkeltall i venstremenyen og velger Utsendingsliste. Her kan du blant annet se status for utsendingen, dato og avsender.

Utsendingslisten har faner for Mine sendinger, Pågående sendinger, Feilede sendinger og Ferdigbehandlet sendinger.

Du kan velge å filtrere listen etter for eksempel kun fakturaer. Hvis en faktura ble sendt via fakturaprint eller EHF, vil dette vises i kolonnen Sendt via. EHF-fakturaer indikeres med Aksesspunkt.

Feltet under kolonnen Kilde er lenker som tar deg direkte til aktuell faktura, purring eller lønnsavregning.

Klikk på bildet for å forstørre

cs. Utsendingsliste 1 um.png

Ønsker du å se historikk over utsendelsene på en gitt faktura, purring eller lønnsavregning, klikker du midt i gjeldende rad. En oversikt vil åpne seg til høyre i bildet. Denne oversikten er nyttig hvis en faktura har blitt sendt flere ganger. Du ser når og hvordan denne ble sendt, og hvem som sendte den.

cs. Utsendingsliste 2 um.png