Utsendingsliste

I utsendingslisten kan du se alle fakturaer, purringer og lønnsavregninger som er sendt ut av systemet. Her vil du også finne status på utsendelse, dato for utsendelse og hvem de er sendt av. For å komme til utsendingslisten, går du på Nøkkeltall → Utsendingsliste (1).

I utsendingslisten finner du egne faner for sendinger som er utført av din bruker ("Mine"), sendinger under behandling ("Pågående"), sendinger som har feilet ("Feilede") og sendinger som er fullført ("Ferdigbehandlet"). I tillegg kan du velge å se egne lister kun for fakturaer eller lønnsavregninger (2).

Dersom faktura er sendt via fakturaprint eller som EHF, vil du se dette i kolonnen "Sendt via" (3). EHF-faktura indikeres av "Aksesspunkt".

Du kan også klikke på linjen for en faktura for å se utsendelser. Dette kan være aktuelt dersom en faktura for eksempel har blitt sendt flere ganger. Når du klikker på den aktuelle linjen, vil du få opp en egen liste over alle utsendelser, når og hvordan de er sendt og hvem de er sendt av (4). NB: Feltet under kolonnen for "Kilde" er hyperlenker og vil ta deg direkte til den aktuelle fakturaen/purringen/lønnsavregningen.