Avslutte tjenester før sletting av selskap

Dersom du ønsker å slette et selskap i systemet er det noen punkter du må ta stilling til først.

Har dere aktive tjenester som benytter ekstern filoverføring, for eksempel Autobank eller EHF, må disse deaktiveres før du sletter selskapet.

Deaktivere EHF sending/mottak

Gå til Markedsplass i venstremenyen og velg Produktkjøp. Klikk på Deaktiver på EHF mottak/EHF sending. For å deaktivere må du være administrator på selskapet.

cs. Avslutte tjenester før arkivering sletting av selskap 1 um.png

Dersom EHF ikke avsluttes, vil det kunne påløpe transaksjonskostnader for eventuelle EHF som sendes til selskapet. Det vil heller ikke være mulig å aktivere EHF i et annet system på et senere tidspunkt.

Avslutte Autobank

For å avslutte Autobank må du:

1. Avslutte filoverføringen på avtalen i nettbanken.
  2. Opprette supportsak og inkluder organisasjonsnummer, kontonummer og navn på selskap.

Hvis du ikke følger punktene over, vil det påløpe transaksjonskostnader for filer som overføres fra Aritma til eier av klienten.