Arkivere selskap

Dersom du ønsker å arkivere et selskap, må du først gå til Min profil → Lisensinformasjon (1), og velge fanen "Kundeavtaler".

NB: Før du arkiverer et selskap, undersøk om det er tjenester som må avsluttes manuelt (dette vil typisk være Autobank/EHF). Les mer om dette her.

Finn selskapet du ønsker å arkivere i den aktuelle kundeavtalen, velg de tre prikkene (2) og klikk på "Arkiver selskap".

Når du arkiverer et selskap, vil det ikke være mulig å gjenopprette dette igjen fra brukergrensesnittet. Du vil få opp en advarsel om dette. Dersom du ønsker å få selskapet gjenopprettet kan du sende inn en henvendelse til support@unieconomy.no, slik at vi kan gjenopprette selskapet fra databasen.