Widget: Huskeliste

Huskelisten som ligger under Nøkkeltall → Dashboard (1) får du opp snarveier til regninger som må godkjennes/betales, filer i innboksen og fakturaer som må purres:

Du kan også opprette nye huskelapper som vil legge seg i huskelisten. Huskelappen kan være for deg selv, men du kan også tildele den til andre brukere i systemet slik at den vil legge seg i deres huskeliste. Rediger oppgaveteksten, tildel eventuelt til riktig bruker og lagre endringene når du er klar. Huskelappen vil også legge seg under Godkjenninger.

Dersom du ønsker å fjerne lappen fra listen, klikker du på linjen og velger "Marker som fullført" (3):

NB: Finner du ikke huskelisten på dashboardet? Les her for å se hvordan du henter den frem og administrerer oppsettet.