Widget: Huskeliste

Huskelisten viser snarveier til blant annet regninger som krever godkjenning/betaling, filer i innboksen, regninger til betaling, fakturaer som må purres og eventuelle feilede e-postutsendelser.

cs. Widget Huskeliste 1 um.png

I tillegg til å se eksisterende huskelapper, kan du også opprette nye som vil vises i huskelisten. Disse huskelappene kan tildeles til andre brukere i systemet, eller være gjeldende for deg selv. Når du har redigert oppgaveteksten og tildelt den til riktig bruker, lagrer du endringene. Huskelappen vil også vises under Godkjenninger.

cs. Widget Huskeliste 2 um.png

Dersom du ønsker å fjerne lappen fra listen, klikker du på linjen og velger Marker som fullført.

cs. Widget Huskeliste 3 um.png

Dersom du ikke finner huskelisten på dashbordet, kan du hente den frem ved å administrere oppsettet.