Aktivere Traveltext-integrasjonen fra Unimicro

1. Gå til Markedsplassen i venstremenyen og velg Moduler

2. Finn Traveltext og klikk Aktiver

cs.integrasjon fra ue.1.png

Hvis du er ny kunde i Traveltext:

1. Klikk Nei

Vær oppmerksom på at brukeren som gjennomfører veiviseren automatisk blir opprettet som ny bruker med administrasjonstilganger i Traveltext.

cs.integrasjon fra ue.2.png

2. Klikk Neste. Informasjonen her er hentet fra Innstillinger: Juridisk enhet. Dersom informasjonen er feil kan vi anbefale deg å endre dette før du aktiverer integrasjonen.

cs.integrasjon fra ue.3.png

3. Fyll ut Navn, Epost og Mobilnummer.

4. Klikk Aktiver. Nå opprettes selskapets første bruker i Traveltext, og brukeren vil motta en standard velkomst-epost med brukernavn og passord for Traveltext.

cs.integrasjon fra ue.7.png

Hvis du allerede er kunde i Traveltext:

1. Klikk Ja

cs.integrasjon fra ue.4.png

2. Fyll ut brukernavn og passord på en administratorbruker hos Traveltext (ikke i Unimicro)

3. Klikk på Logg inn

cs.integrasjon fra ue.5.png

4. Velg et selskap i listen

5. Klikk Aktiver

cs.integrasjon fra ue.6.png