Lønnsinnstillinger: Godkjenne lønn

1. Gå til Innstillinger i toppmenyen og velg Lønn. Gå til fanen Kontoer og lønn.

cs.lonnsinnstillinger godkjenne lønn.um.1.jpg

2. Sett hake ved Firmaet krever godkjenning av lønn før utbetaling.

cs.lonnsinnstillinger godkjenne lønn.um.2.png

3. Gå til roller og tilganger, og kjøp produkt. Marker brukeren som skal godkjenne lønn, klikk på Roller og tilganger, og aktiver produktet Lønnsgodkjenner.

cs.lonnsinnstillinger godkjenne lønn.um.3.jpg

Når disse innstillingene er på plass, kan lønnsavregning sendes til godkjenning hos en annen bruker.