Overføre timer til lønn

1. Gå til Timer i venstremenyen, og klikk på Timearter. Timearten som brukeren benytter må være koblet mot en Lønnsart

cs. Overføre timer til lønn 1 um.png

2. Gå til Timer i venstremenyen, og Personer. Klikk på aktuell person. Under fanen Detaljer knytter du personen opp mot Ansatt

cs. Overføre timer til lønn 2 um_1.png

3. Du kan nå opprette en ny lønnsavregning. Gå til Lønn i venstremenyen, og Lønnsavregning. Klikk på Ny lønnsavregning og fyll ut informasjon. Når lønnsavregningen er opprettet klikker du på Overføringer, og velger Overfør timer til lønn. Merk at timene som overføres til lønn må være godkjent.

cs. Overføre timer til lønn 3 um_1.png

4. Sett hake for hvilke timer som skal inkluderes i lønnsgrunnlaget og hvilke ansatte det skal overføres timer for. Avslutt med å klikke på Overfør timer.

cs. Overføre timer til lønn 4 um.png

Etter overføring kan du endre timene. Endringene du foretar deg vil kun påvirke lønnsavregningen og ikke de godkjente timene.