Endre oppsett på en opprettet lønnsavregning

1. Gå til Lønn i venstremenyen og velg Lønnsavregning. Klikk på den lønnsavregningen du ønsker å endre.

cs.endre en opprettet lønnsavregning.um.1.png

Det er kun mulig å gjøre endringer på en lønnsavregning som har status opprettet. Under kolonnen Status kan du se om en lønnsavregning er opprettet, avregnet eller bokført.

2. Klikk på Rediger utvalg. Gjennomfør ønskede endringer og klikk på Lagre lønnsavregning.

cs.endre en opprettet lønnsavregning.um.2.png

Merk at dersom lønnsavregningen er påbegynt, vil det ikke være mulig å endre på alt innenfor oppsettet. Inneholder lønnsavregningen variable lønnsposter vil det til eksempel ikke være mulig å endre kategoriutvalget.