Feriepenger sluttoppgjør

1. Gå til Lønn i venstremenyen og klikk Lønnsavregning. Velg Ny lønnsavregning.

2. Fyll ut feltene og klikk Opprett lønnsavregning. I eksempelet under har vises en tom lønnsavregning, men dette er valgfritt.

3. Klikk på den ansatte som skal motta sluttoppgjør. Legg først inn variable lønnsposter ved behov. Husk å lagre.

4. Klikk på Flere valg og velg Feriepenger sluttoppgjør.

5. Klikk på Lag feriepengeposter.

NB: I følge Skatteetatens veiledning kan du foreta utbetalinger til en ansatt som det er registrert sluttdato på, men du kan da ikke endre opplysningene om arbeidsforholdet ved en etterutbetaling av blant annet feriepenger.