Egendefinerte dimensjoner i lønnsavregning

1. Gå til Lønn i venstremenyen og velg Lønnsavregning.

2. Klikk på en lønnsavregning med status opprettet, eller opprett en ny lønnsavregning.

Før du kan benytte egendefinerte dimensjoner i en lønnsavregning må du først opprette en ny dimensjon.

cs.egendefinerte dimensjoner i en lønnsavregning.um.1.png

3. Velg en ansatt og klikk på ikonet for kolonneoppsett. Endringene vil gjelde på alle lønnsavregninger, og på alle ansatte.

cs.egendefinerte dimensjoner i en lønnsavregning.um.2.png

4. Sett hake ved aktuell dimensjon og velg Lagre.

Hopp til kolonne gir deg muligheten til å velge hvilken kolonne du havner i ved bruk av Enter/Tab fra en inneværende kolonne. Du bruker ikonet med de to horisontale strekene for å endre rekkefølge på kolonnene i oppsettet.

cs.egendefinerte dimensjoner i en lønnsavregning.um.3.png