Tilleggsopplysninger

Tilleggsopplysninger benyttes på lønnsarter hvor det er satt opp tilleggsinformasjon pakke under A-meldingsinformasjon på lønnsarten. Tilleggsopplysninger kan legges til via en lønnsavregning eller via funksjonen Tilleggsopplysninger.

Via lønnsavregning

1. Gå til Lønn i venstremenyen og velg Lønnsavregning.

2. Velg en lønnsavregning som har status opprettet.

3. Klikk på utropstegnet på lønnsposten, skriv inn verdiene og klikk Legg til.

NB: Utropstegnet på lønnsposten vil skifte farge fra oransje til grønn dersom verdiene er utfylt.

Via tilleggsopplysninger

1. Gå til Lønn i venstremenyen og velg Tilleggsopplysninger.

For å få opp lønnsarten under Tilleggsopplysninger må du først avregne en lønnskjøring hvor lønnsarten er inkludert på en ansatt. Dersom du legger disse på lønnsarten vil de være faste verdier som kommer opp hver gang lønnsarten benyttes.cs.tilleggsopplysninger.um.2.jpg

2. Skriv inn verdien i feltet og klikk Lagre