Hvordan ta i bruk inntektsmelding

1. Gå til Markedsplassen i venstremenyen og velg Moduler.

2. Velg Inntektsmelding og klikk på Aktiver.

cs.inntektsmelding hvordan ta den i bruk.UM.1.png

3. Tildel rollene Full tilgang lønn og Inntektsmelding til brukerne som skal levere inntektsmelding på ansatte. Vær oppmerksom på at Inntektsmelding kun er tilgjengelig for Regnskapsfører-brukere

cs.inntektsmelding hvordan ta den i bruk.UM.2.png

For å kunne levere inntektsmelding eller endre innsendt inntektsmelding må systemet ha oppsett mot Altinn

Arbeidsgiver må sende digital inntektsmelding når arbeidstakeren skal søke om:

• Sykepenger
  • Foreldrepenger
  • Svangerskapspenger
  • Pleiepenger
  • Omsorgspenger
  • Opplæringspenger

Inntektsmeldingen inneholder inntektsopplysninger og annen informasjon som NAV må ha for å behandle søknader.